14 september 2024

Flyte

Show verplaatst naar 4 april 2025
archief
Indiefolk / Joriskerk
Open 19:30 / Aanvang 20:30 / Einde 22:00
Voorverkoop 19 euro

๐—•๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐˜‚๐—ฝ๐—ฑ๐—ฎ๐˜๐—ฒ | Door een planningsprobleem met de opnames van de vierde Flyte plaat, moeten ze helaas de Europese, Scandinavische en Ierse tak van hun tour in september verplaatsen naar begin volgend jaar. Heel erg balen maar we zijn er zeker van dat de show des te mooier zal zijn en de perfecte start is van 2025. Tickets via deze link.

Flyte is het indiefolk project van de Engelse songwriters Will Taylor en Nick Hill.ย Het tweetal ontmoette elkaar op de middelbare school en vestigde zich uiteindelijk in Hackney, Londen. Taylors ouders waren allebei leraar Engels en het was onvermijdelijk dat er verschillende literaire invloeden in de muziek van het duo kwamen – de band ontleent zijn naam aan Sebastian Flyte uit Evelyn Waughs’ Brideshead Revisited.ย 

Call It What You Want
Deze show is onderdeel van onze nieuwe programmareeks Call It What You Want: een speeltuin van experimentele en grensverleggende genres waarin alles mogelijk is. Van indie-rock tot pop met een vleugje electro of hip-hop en van energieke garagerock tot meeslepende postpunk.

Hier wordt de schoonheid van het onconventionele gevierd. We dagen je uit om de artiesten van vandaag en morgen te ontdekken tijdens deze nieuwe reeks shows waar avontuurlijke zielen en liefhebbers van uitdagingen samenkomen.

Tips

zaterdag 26 oktober

Van Dik Hout

30 Jaar 'Stil In Mij'
Tien Jaar Grenswerk
zondag 8 december

Martijn Fischer Zingt Hits van Hazes

zaterdag 18 januari

Toontje Lager

zondag 3 november

Dekker

Call It What You Want
Tien Jaar Grenswerk
Beluister De Grenswerk-selection

Alle verse nieuwe tracks voor jou geselecteerd door ons (op Spotify).

Beluisteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke nieuwsbrieven je wil ontvangen:
aanmelden